За мен

Станислава Савова

Здравейте!

Казвам се Станислава Савова и съм тук, за да Ви помогна да се справите с проблемите, които имате на физическо, емоционално и ментално ниво и да съдействам в процеса на Вашата духовна трансформация. Мисията ми е да открия причините за Вашето състояние и да Ви доведа до осъзнаването на това кои Ваши мисли, емоции или поведение са довели до съответния проблем или болест (т.нар. вътрешни фактори). Освен тях, съществуват и външни фактори, чието негативно въздействие също може да повлияе върху Вашето здраве или неуспех в дадена област (пари, взаимоотношения, работа, късмет и др.). Те могат да бъдат открити чрез радиестезично изследване.

Завършила съм международно сертифициран курс НЛП Мастер и НЛП Практик (невро-лингвистично програмиране), курс по хипноза, радиестезия, Силва метод и други обучения, свързани с енергийни и духовни практики, включително и от тибетската Бьон традиция и Дао.

Ще се радвам да бъда полезна по пътя на Вашето оздравяване, лично себепознание, духовно израстване, осъзнаване на Вселенските принципи и закони, постигане на цели и мотивация.

Всяко състояние може да бъде променено, като се променят причините, които са го предизвикали. Всичко е във Ваши ръце. Готови ли сте да поемете отговорност и да започнете пътешествието, което ще Ви извиси до нови нива на съзнание?

Сертификати: