Начин на работа

Кадуцей
Снимка: http://www.liveinternet.ru

Представям Ви основните етапи и акценти от начина, по който ще работим заедно за постигане на максимално добри резултати в дългосрочен план.

Нашата съвместна работа започва с това да ме запознаете с проблема, който искате да разрешите. По време на разговора ще Ви задавам специфични въпроси, за да извлека Ваши доминиращи негативни убеждения, стратегии, емоционални и поведенчески модели, които може да са в основата на проблема. След това ще формулираме целта или целите, които искате да си поставите.  

Следва работа по откриване на причините за Вашето състояние или проблем и трансформирането на негативните убеждения и модели в позитивни.

Изборът на методи и техники, с помощта на които ще работим, е индивидуален и различен за всеки човек. Ще Ви преведа през процеси, чиято цел е Вашата личностна промяна, духовна трансформация и по-високо ниво на осъзнаване.

По време на сеансите може да Ви въведа в релаксация, променено състояние на съзнанието, може да преминете през различни визуализации и рамки на възприемане на събития, хора, ситуации с цел да разширите и обогатите своята реалност, което ще Ви даде повече възможности за избор и свобода.

Поемете отговорност за Вашето здраве и живот

Преди да започнете процеса по трансформация, е необходимо да поемете отговорност за Вашето здраве и живот. Това означава, че трябва напълно да се откажете да обвинявате себе си или външни обстоятелства и хора за това, което Ви се случва. Всеки сам привлича събитията в своя живот чрез мислите си.

Ако нещо не Ви харесва, променете мислите и поведението си. Аз не мога да мисля и чувствам вместо Вас, затова Вашето съдействие в процеса е изключително важно. Всеки човек има вродена способност за самолечение.

Моята задача е да активирам тази Ваша способност и да Ви помогна да осъзнаете и промените онези ментални, емоционални или поведенчески модели, които са причина за появата на заболяване или проблем в дадена област. А също така и да Ви науча сами да се справяте с подобни ситуации, ако допуснете в бъдеще отново да Ви се случат.

След всяка среща, ако желаете, ще Ви изпращам имейл със задачите и упражненията, които съм Ви дала, както и основните детайли от сеанса, които трябва да запомните.

Винаги се консултирайте с Вашия лекар

Предупреждение! Ако в момента провеждате лечение или приемате лекарства, в никакъв случай не ги спирайте! Винаги се консултирайте с Вашия лекар. По време на нашите сеанси работим на по-високо ниво от физическото и от Вас зависи колко бързо ще постигнете резултата, който желаете. Ако е належащо, ще трябва да продължите назначеното Ви лечение толкова дълго, колкото Вашият лекар прецени.

В безопасната атмосфера на разбиране и търпение можете да споделите Вашия проблем с мен или да потърсите съвет. С радост ще Ви поведа през процеса на вътрешно пробуждане, което ще Ви обогати духовно и свърже с истинската Ви същност. Ще откриете богатствата, спящи вътре във Вас и ще отключите потенциала и ресурсите, които имате.

Можете да си запишете час за консултация на телефон 0889 661 602 или да изпратите запитване тук.