Ноосферни регулатори

Съществува технология за защита на биополето, която съчетава опита на едни от най-древните духовни и лечителски традиции. Това са устройства, които представляват сложна графична композиция, съчетана с лингвистични структури. Те защитават биополето и почистват пространството от вредните излъчвания от геопатогенни зони, електронни прибори (мобилни телефони, компютри, телевизори и др.), негативни мисли и емоции (както собствени, така и на други хора). Също така защитават човека от външни въздействия като вампиризъм, черна магия, обсебване и др.

Наричат се ноосферни регулатори, защото регулират взаимодействията в ноосферното пространство*.

*Академик Вл. Вернадски определя ноосферата като „пространството” в което всички хора, растения и животни осъществяват своята емоционална и ментална дейност. Всичко, което се случва в това „пространство” с едно живо същество се отразява на всички останали живи същества.

Програми в ноорегулаторите 

Освен защитни програми, в ноорегулаторите има заложени и позитивни програми за здраве, привличане на пари, късмет, за подсилване на женската или мъжката енергия, съдействат за постигане на цели и др. Те увеличават жизнената сила на човека, който работи с тях.

Какви други позитивни ефекти ще получите от ноорегулаторите:

  • Включват човека в агрегора на Светлината
  • Изчезва страхът, който се поддържа отвън
  • Събуждане на съзнанието
  • Прекратяване на негативната карма и включване на позитивната
  • Подобряване на здравето, отношенията с другите, финансовото положение
  • Действат като „антивирусна програма”, онагледявайки или изтривайки негативните програми на човека
  • Структурират водата и храната
  • Изчистват и структурират пространството

Лорд протектор

Искате ли да сте здрави и да разполагате с повече енергия, с която да постигате целите си? Искате ли да привличате пари и късметът да работи за Вас? А може би искате да подобрите взаимоотношенията си с колеги, партньори или роднини?

Безплатна презентация

Заповядайте на безплатна презентация всяка събота от 11:00ч, на която ще чуете по-подробна информация за спецификата на различните видове ноорегулаторите. Също така по време на презентацията можете да държите регулатор, за да усетите какво е въздействието му. Преди лекцията се прави измерване на енергийните центрове с  апарат, като така може да видите какво е състоянието на чакрите Ви. След презентацията отново се прави измерване за сравнение дали има промяна в състоянието на енергийните центрове, след като сте държали ноорегулатор.

Ако проявявате интерес и искате да подобрите живота си в позитивна насока, обадете се на телефон 0889 661 602 за повече информация или пишете тук